dimecres, 18 octubre 2017, 00:38

News

EDI-Net, aprovat per la Comissió Europea

El Projecte EDI-Net (Xarxa d’Innovació de Dades d’Energia; a partir de dades de mesuradors intel·ligents, campanyes i xarxes per augmentar la capacitat de les autoritats públiques per implementar la política d’energia sostenible), amb una durada de 36 mesos i un pressupost de 3M d’euros,  ha estat aprovat per la Comissió Europea, i ha començat les seves actuacions.

Logo EDI-Net provisional Juanan

El projecte EDI-Net, Energy Data Innovation Network, utilitzarà les dades dels comptadors intel·ligents d’energia i d’aigua, juntament amb altres dades existents, per accelerar l’aplicació de polítiques energètiques sostenibles. Això es farà mitjançant l’augment de la capacitat de les autoritats públiques de la Unió Europea per actuar amb rapidesa i decisió en la gestió energètica dels seus equipaments.

button