dimecres, 18 octubre 2017, 00:26

News

Setmana de l’Energia 2016

Del 13 al 17 de juny de 2016 se celebra la Setmana de l’Energia 2016, que, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, desenvolupa una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat amb relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

La Setmana tindrà com a lema “Quan parlem d’estalviar energia i diners, tu tens la paraula”.

Està previst que se celebrin més de 350 activitats, en 150 municipis, adreçades a tres públics diferents: ciutadania, escoles i públic infantil i professionals.

A Catalunya, la Setmana de l’Energia està organitzada per l’Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, ​​Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, ​​Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats a tot el territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya. En aquesta web podrà trobar tota la informació i el calendari d’activitats.

En aquesta web trobarà l’agenda d’activitats amb tots els tallers, jocs i jornades que es realitzaran durant aquests mesos, així com un mapa interactiu amb els actes més propers i també un catàleg de recursos amb tots els materials disponibles per organitzar una activitat al seu municipi.

Logo_Semana_Europea_Energia_Sostenible

D’altra banda, i coincidint en aquestes dates, se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, EUSEW, que, a nivell europeu, desenvolupen activitats com conferències, premis, seminaris, etc.

button