dimecres, 18 octubre 2017, 00:23

News

Actualització – Projecte tractor de Can Gramunt

L’empresa ha actualitzat les dades referents al seu Projecte Tractor de la Casa de Turisme Rural Can Gramunt, nomenat el 2015 pel Comitè Executiu per a la implementació de l’ECREE.

Can Gramunt és una de les primeres renovacions energètiques a Catalunya basades en el concepte d’edificis zero energia, combinant la minimització de la demanda energètica amb l’eficiència energètica de les instal·lacions i la integració d’energia solar fotovoltaica, solar tèrmica i de biomassa per prestar el màxim confort als hostes d’aquest establiment de turisme rural. A més del seu concepte energètic gairebé 100% renovable, s’ha posat especial atenció a una visió holística de la sostenibilitat, tractant els àmbits de materials, de l’aigua i de la biohabitabilitat aconseguint un ambient interior saludable, amb mínim impacte ambiental. A més cal destacar la component social i de formació, ja que també tots els treballs no convencionals han estat executats per professionals locals, després de ser instruïts per experts en les respectives tècniques.

Les dades d’aquest projecte es poden veure en aquest enllaç: Can Gramunt

 

button