dimecres, 18 octubre 2017, 01:17

Campanya renovació de calderes

Habitatge i Endesa signen un conveni per renovar calderes en edificis d’habitatges i reduir el consum energètic de les llars

La signatura del conveni s’emmarca en l’Estratègia Catalana  de Renovació Energètica  d’Edificis (ECREE)  que el Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar el febrer de 2014 i que actualment compta amb el suport de 76 entitats representants del sector de la renovació energètica dels edificis.

Foto de la signaturaEl secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i el responsable de Nova Construcció d’Endesa a Catalunya, Eduard Domingo, han signat un conveni de col·laboració per a  realitzar una campanya de renovació dels equips tèrmics en edificis d’habitatges a tot Catalunya.

Endesa facilita la instal·lació de calderes més eficients, amb avantatges econòmics per als usuaris i proposa altres actuacions relatives a la eficiència energètica de la comunitat.

El conveni pretén promoure la renovació energètica dels edificis d’habitatges facilitant, per part d’Endesa, la instal·lació de calefacció centralitzada de gas que optimitza el consum energètic i la reducció d’emissions associades. La campanya va destinada als edificis d’habitatges que tinguin  sales de calderes centralitzades per a calefacció o producció d’aigua calenta sanitària i que consumeixin combustibles diferents  al gas natural o que tinguin unes instal·lacions de gas natural de més de 10 anys.

L’oferta d’Endesa consisteix a fer la inversió inicial necessària en les sales de calderes,  i el manteniment  posterior (tant el preventiu com el correctiu). També  proposa altres actuacions  relatives a l’eficiència energètica  de la comunitat relacionades amb els tancaments o la il·luminació, entre altres.  Els usuaris poden optar a unes instal·lacions noves més eficients amb una factura mensual que inclourà una part fixa on es repercutirà la inversió d’Endesa, el manteniment integral i la garantia total, i una part variable que anirà en funció del consum real de gas del seu habitatge.
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya col·labora en aquest projecte facilitant la informació sobre les subvencions que gestiona i facilitant informació als usuaris sobre l’existència de la campanya.

Poden realitzar les seves consultes:

 

Maite Velando Ferrús

695 20 02 77

maite.velando@endesa.es


ahc           cache_24423968